Cum începi?

Sesiunile de curs sunt gratuite și sunt conduse de tine. Poți să începi cursul cu orice sesiune dorești, sau în funcție de nevoile grupului tău. Este preferabil să urmărești ordinea sesiunilor, dar nu este obligatoriu.

Poți descărca informația fiecărei sesiuni – transcriptul, notițele și powerpoint-ul. Dacă tu conduci sesiunea de curs, este indicat să folosești mărturisiri și experiențe personale, sau experiențe din viața echipei tale de închinare. Materialul sesiunilor trebuie personalizat pentru fiecare grup în parte, transcriptul este doar un ghid sau o direcție clară pentru fiecare sesiune.

Fie ca aceste sesiuni de curs să deschidă o nouă perspectivă în înțelegerea închinării creştine pentru tine și echipa de închinare. 

“Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători. Cuvântul lui Hristos să locuiască din belșug în voi în toată înțelepciunea. Învățați-vă și sfătuiți-vă unii pe alții cu psalmi, cu cântări de laudă și cu cântări duhovnicești, cântând lui Dumnezeu cu mulțumire în inima voastră. Și orice faceți, cu cuvântul sau cu fapta, să faceți totul în Numele Domnului Isus și multumiți, prin El, lui DumnezeuTatăl.” (Coloseni 3:15-17)